Strategia de dezvoltare locala a comunei Contesti a fost realizata pe o perioada de 7 ani si urmareste dezvoltarea durabila prin valorificarea potentialului local pentru a fi in concordanta cu obiectivul general al Planului National de Dezvoltare 2007-2013 care vizeaza “ reducerea cat mai rapida a disparitiilor de dezvoltare socio-economica intre Romania si Statele Membre ale Uniunii Europene”.

Opinia locuitorilor a fost cunoscuta prin efectuarea unui sondaj aplicat cetatenilor comunei Contesti din judetul Dambovita. Strategia este un instrument de planificare a obiectivelor care reflecta nevoile actuale ale comunitatii si atingerea acestora in viitor.

Strategia de dezvolatrea locala a comunei Contesti va fi instrumentul de lucru al administratiei publice locale, agreat de intreaga comunitate locala, care va orienta gandirea, decizia si actiunea catre obiectivele superioare sau catre premisele obiectivelor, fara ca pe parcurs sa existe alte abateri datorate urgentelor sau avantajelor si dezavantajelor ce pot intervene in anumite momente.

 

CITEŞTE AICI STRATEGIA DE DEZVOLTARE A COMUNEI CONŢEŞTI 2014 – 2020

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.