Primăria comunei Conţeşti organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a un (1) post contractual: muncitor calificat în cadrul  aparatului de specialitate al primarului comunei Conţeşti –  Compartimentul administrativ. Categoria: funcţii contractuale de execuţie;

Citește mai mult

{jcomments off}

Citeşte AICI procesele verbale încheiate în urma verificării dosarelor de înscriere pentru concursul din  data de 10.11.2015, în vederea ocupării funcţiei publice de consilier clasa I, grad profesional debutant.

 

Consiliul Local al comunei Conţeşti organizează concurs pentru ocuparea următorului post contractual: Bucătar III – post de execuție vacant – 1 post in cadrul Centrul Rezidential pentru Persoane Varstnice MERENI.

Citește mai mult

In conformitate cu art.125   din H.G. nr. 611/2008 – pentru aprobarea Normelor privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici, cu modificarile si completarile ulterioare,  Primaria comunei Contesti, judetul Dambovita, organizeaza concurs pentru ocuparea postului consilier I debutant in cadrul Compartimentului Stare civila.

Citește mai mult